Меню

Блог

Инхалатори Омрон и тeхните предимства 19.02.2023 01:00:34

Инхалатори Омрон и тeхните предимства

Инхалатори Омрон – защо са необходими?

Инхалатори Омрон
Инхалатори Омрон - научете сега

Заболяванията на горните дихателни пътища са сред най-често срещаните в днешно време. Все повече хора са диагностицирани със заболявания, като астма, бронхит, сенна хрема или пневмония. Причините за това са много и различни, като най-големите причинители на тези състояния са мръсният въздух в големите градове, средата, в която живеем, наличието на различни алергии, както и много генетични фактори. Лечението на тези заболявания отнема много време, но един от методите за справяне с тях е инхалацията. При нея, лекарството се вдишва директно, под формата аерозол. Това е възможно с уред, наречен инхалатор, който превръща течните лекарства във фини аерозолни частици. Едни от най-добрите инхалатори, които се предлагат на пазара са инхалатори Омрон.

Какво представляват инхалаторите Омрон?

Инхалатори Омрон са уреди, които трансформират течните лекарства във пара, като по този начин те могат да бъдат вдишани от белите дробове. Това става, посредством тръба, която е прикрепена към специална маска или мундщук, които се поставят върху носа и устата на пациента. Инхалатори Омрон са изключително удобни за употреба, както в домашни, така и в болнични условия. Времето, което се изисква за да могат частиците на лекарството да попаднат в белите дробове е между 5 и 10 минути. С тези уреди успешно се провежда лечение и профилактика на заболявания на средните и долните дихателни пътища.

Инхалатор Омрон
Инхалатор Омрон - научете сега

Видове и модели на инхалатори Омрон

Инхалаторите се различават от небулайзерите по метода за получаване на фин облак. Инхалаторът произвежда горещ облак от пара, чиито изпарения се вдишват. Такива апарати обикновено се използват при по-сериозни заболявания на дихателната система. Небулайзерите, благодарение на ултразвуков механизъм или компресор произвеждат студен облак. Този облак се вдишва лесно, при което малките частици бързо навлизат в дихателните пътища. Инхалаторите Омрон се разделят основно на три вида: – Компресорни инхалатори Омрон. – Мрежещи инхалатори Омрон. – Инхалатори Омрон с ултразвуков механизъм.

Компресорни инхалатори Омрон.

Инхалатори Омрон
Инхалатори Омрон - научете сега

Компресорни инхалатори Омрон са подходящи за лечението на заболявания на горните дихателни пътища, както при възрастни, така и при деца, над 1 годинка. Размера на частиците при този вид инхалатори Омрон улеснява разпространението на лекарството до горните и средните дихателни пътища, което прави уреда много подходящ за лечение на заболявания, като астма, бронхит и други. Принципът на работа на компресорните инхалатори Омрон е, че при тях лекарствения разтвор се разпраща, с помощта на компресор, а частиците пара достигат дихателната система чрез въздушна струя. С този вид инхалатори могат да се използват всички видове лекарства за лечение на дихателната система, като те се предлагат в повечето аптеки. Недостатък им е, че са по-големи и доста шумни. Инхалатор Omron Essential NE-C101-E е отличен избор, защото е с малки частици на разпръскване, също така може да изберете модел с включен аспиратор за нос като Инхалатор Omron C102 Total ,най-нови и мощен модел от компресорните е Инхалатор Omron C28P NE-C-105-E .

Мрежещи инхалатори Омрон.

Инхалатори Омрон
Инхалатори Омрон - научете сега

Мрежещи инхалатори Омрон принадлежат към по-новото поколение инхалатори. При тях разтворът се избутва през мембрана с отвори, при което се образува аерозол. Мрежата не произвежда нагряване на лекарствения разтвор, поради което в пулверизаторната мрежа могат да се използват лекарства, които са противопоказани за използване в инхалатори с ултразвуков механизъм. Мрежещите инхалатори Омрон се използват и при лечението на деца. Те имат свойството бързо да доставят лекарството в дихателните пътища, като по този начин улесняват болезненото състояние на детето. инхалатор Omron MicroAir U-100 е модел, особено подходящ за хора, които се нуждаят от лечение няколко пъти на ден. Пулверизаторът е много тих и не е голям и затова е удобен за носене.

Ултразвукови инхалатори Омрон.

Инхалатори Омрон
Инхалатори Омрон - научете сега

Ултразвуковите инхалатори Омрон имат редица предимства. Някои от моделите са подходящи за провеждането на продължително лечение в болнични заведения, под лекарско наблюдение. Освен това тези уреди се отличават със своите компактни размери, ниско тегло и тих режим на работа. Принципът на работа на инхалатори Омрон, е че при тях енергията на ултразвуковите вибрации се предава към водата, поставена в камерата, чрез вибратор, който се намира в дъното на камерата, след което се прехвърля към лекарствения разтвор в резервоара отгоре. Лекарството, под действието на ултразвуковите вибрации, се превръща в фин аерозол. Използването на ултразвукови инхалатори Омрон улеснява лечението на горните, средните и долните дихателни пътища. Недостатък ултразвукави инхалатори Омрон е, че ултразвуковите вълни влияят на някои от медикаментите, като по този начин се намалява ефективността на лечението. Сред най-удобните за употреба инхалатори Омрон са следните модели: – Инхалатор Omron A3 Plus Complete NE-C300-E е модел, чието предимство е работата на аерозола, който навлиза бързо в белите дробове и бронхите и премахва всички видове заболявания – Инхалатор Omron C102 Total елиминират бактериите и вирусите, като така намаляват риска от инфекции и подобряват дишането – Инхалатор Omron Duo Baby NE-C301-NE се използват при бебета, като са подходящи при заболявания на горните и долните дихателни пътища, като ларингит, хроничен ринит, асма и бронхит – Инхалатор Omron CompAir Basic NE-C803 са удобни и лесни за употреба и лесни за пренасяне. Системата за пулверизиране CompAir е ефективна за тези, които страдат от астма и други заболявания на дихателната система – инхалатор Omron Nami Cat NE-C303K-KDE са детски инхалатори, които подобряват състоянието на малките пациенти при затруднено дишане и силна кашлица – Инхалатор Omron UltraAir Pro NE-U780 са едни от най-добрите ултразвукови апарати и подходящи за дълготрайно ползване. Контролираното подаване на аерозол при тях достига до 4мл/мин.

Инхалатори Омрон за деца.

Инхалатори Омрон
Инхалатори Омрон - научете сега

От заболявания на дихателната система в последно време страдат и все повече деца. Компанията Омрон има предимство в това, че произвежда и детски устройства за инхалация. Най-популярният и най-използваният от тях е моделът Инхалатор Omron NEB-NE-C801KD , който е много лесен за работа. Това устройство се справя с всички респираторни инфекции, астма и бронхит, като помага да се доставят всички необходими активни вещества през дихателната система. В комплекта са включени 3 маски с различни размери, маркуч за въздух, въздушни филтри, удобна чанта за носене на уреда и дори детска играчка. Повечето родители разбират, че детето се нуждае от помощ от възрастен по време на заболяване.

Как се използват и какви са ползите от инхалатори Омрон?

Инхалатори Омрон
Инхалатори Омрон - научете сега

Инхалатори Омрон се отличават с това, че са високо ефективни, при отлагането на лекарството в средния и долния дихателен тракт на пациентите. Основното предимство на мрежовите инхалатори Омрон са компактните им размери и тихата работа. За да извлечете максималната ефективност при лечение с инхалатори Омрон, трябва да знаете кои лекарства да използвате. Това могат да бъдат физиологични разтвори, ласолван, нафтизин, антибиотици и други медицински вещества, включително и минерална вода. Всички те се използват, в зависимост от състоянието на пациента, предписанията на лекаря и целите, които трябва да се постигнат при лечението. Може да разгледате всички наши модели Инхалатори Омрон

Инхалатори Омрон – защо са необходими?

Какво представляват инхалаторите Омрон?

Видове и модели на инхалатори Омрон

Компресорни инхалатори Омрон

Мрежещи инхалатори Омрон

Ултразвукови инхалатори Омрон

Инхалатори Омрон за деца

Как се използват и какви са ползите от инхалатори Омрон?

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Инхалатори

Инхалатори | Healthmed.bg

Инхалатори Омрон и тeхните предимства

Инхалатори Омрон – защо са необходими? | Healthmed.bg

Видове инхалатори Омрон , тяхното предназначение.Инхалатори Омрон за деца.Компресорен тип инхалатори Омрон и ултразвукови инхалатори Омрон. Видове инхалатори Омрон , тяхното предназначение.Инхалатори Омрон за деца.Компресорен тип инхалатори Омрон и ултразвукови инхалатори Омрон. 2023-02-28T14:15:30+02:00 Инхалатори Омрон и тeхните предимства

<h2 id="inhalatori-omron-zashto-sa-neobhodimi">Инхалатори Омрон &ndash; защо са необходими?</h2> <figure style="float: right;"><img title=" Инхалатори Омрон | Healthmed" alt="Инхалатори Омрон" src="https://cdncloudcart.com/26373/files/image/inhalator-omron-23.jpg" class="alignright" /> <figcaption style="text-align: center;">Инхалатори Омрон - научете сега</figcaption> </figure> <p>Заболяванията на горните дихателни пътища са сред най-често срещаните в днешно време. Все повече хора са диагностицирани със заболявания, като астма, бронхит, сенна хрема или пневмония. Причините за това са много и различни, като най-големите причинители на тези състояния са мръсният въздух в големите градове, средата, в която живеем, наличието на различни алергии, както и много генетични фактори. Лечението на тези заболявания отнема много време, но един от методите за справяне с тях е инхалацията. При нея, лекарството се вдишва директно, под формата аерозол. Това е възможно с уред, наречен инхалатор, който превръща течните лекарства във фини аерозолни частици. Едни от най-добрите инхалатори, които се предлагат на пазара са инхалатори Омрон.</p> <h2 id="kakvo-predstavlyavat-inhalatorite-omron">Какво представляват инхалаторите Омрон?</h2> <p>Инхалатори Омрон са уреди, които трансформират течните лекарства във пара, като по този начин те могат да бъдат вдишани от белите дробове. Това става, посредством тръба, която е прикрепена към специална маска или мундщук, които се поставят върху носа и устата на пациента. Инхалатори Омрон са изключително удобни за употреба, както в домашни, така и в болнични условия. Времето, което се изисква за да могат частиците на лекарството да попаднат в белите дробове е между 5 и 10 минути. С тези уреди успешно се провежда лечение и профилактика на заболявания на средните и долните дихателни пътища.</p> <figure style="float: right;"><img title="Инхалатор Омрон | Healthmed" alt="Инхалатор Омрон" src="https://cdncloudcart.com/26373/files/image/inhalator-omron-16.jpg" class="alignright" /> <figcaption style="text-align: center;">Инхалатор Омрон - научете сега</figcaption> </figure> <h2 id="vidove-i-modeli-na-inhalatori-omron">Видове и модели на инхалатори Омрон</h2> <p>Инхалаторите се различават от небулайзерите по метода за получаване на фин облак. Инхалаторът произвежда горещ облак от пара, чиито изпарения се вдишват. Такива апарати обикновено се използват при по-сериозни заболявания на дихателната система. Небулайзерите, благодарение на ултразвуков механизъм или компресор произвеждат студен облак. Този облак се вдишва лесно, при което малките частици бързо навлизат в дихателните пътища. Инхалаторите Омрон се разделят основно на три вида: &ndash; Компресорни инхалатори Омрон. &ndash; Мрежещи инхалатори Омрон. &ndash; Инхалатори Омрон с ултразвуков механизъм.</p> <h2 id="kompresorni-inhalatori-omron">Компресорни инхалатори Омрон.</h2> <figure style="float: right;"><img title="Инхалатори Омрон | Healthmed" alt="Инхалатори Омрон" src="https://cdncloudcart.com/26373/files/image/inhalator-omron-24.jpg" class="alignright" /> <figcaption style="text-align: center;">Инхалатори Омрон - научете сега</figcaption> </figure> <p>Компресорни инхалатори Омрон са подходящи за лечението на заболявания на горните дихателни пътища, както при възрастни, така и при деца, над 1 годинка. Размера на частиците при този вид инхалатори Омрон улеснява разпространението на лекарството до горните и средните дихателни пътища, което прави уреда много подходящ за лечение на заболявания, като астма, бронхит и други. Принципът на работа на компресорните инхалатори Омрон е, че при тях лекарствения разтвор се разпраща, с помощта на компресор, а частиците пара достигат дихателната система чрез въздушна струя. С този вид инхалатори могат да се използват всички видове лекарства за лечение на дихателната система, като те се предлагат в повечето аптеки. Недостатък им е, че са по-големи и доста шумни.<a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-essential-ne-c101-e" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатор Omron Essential NE-C101-E| Healthmed.bg"> Инхалатор Omron Essential NE-C101-E </a> е отличен избор, защото е с малки частици на разпръскване, също така може да изберете модел с включен аспиратор за нос като <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-c102-total" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатор Omron C102 Total | Healthmed.bg"> Инхалатор Omron C102 Total </a>,най-нови и мощен модел от компресорните е <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-c28p-ne-c-105-e" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатор Omron C28P NE-C-105-E| Healthmed.bg"> Инхалатор Omron C28P NE-C-105-E </a>.</p> <h2 id="mrejeshti-inhalatori-omron">Мрежещи инхалатори Омрон.</h2> <figure style="float: right;"><img title="Инхалатори Омрон | Healthmed" alt="Инхалатори Омрон" src="https://cdncloudcart.com/26373/files/image/inhalator-omron-25.jpg" class="alignright" /> <figcaption style="text-align: center;">Инхалатори Омрон - научете сега</figcaption> &ndash;</figure> <p>Мрежещи инхалатори Омрон принадлежат към по-новото поколение инхалатори. При тях разтворът се избутва през мембрана с отвори, при което се образува аерозол. Мрежата не произвежда нагряване на лекарствения разтвор, поради което в пулверизаторната мрежа могат да се използват лекарства, които са противопоказани за използване в инхалатори с ултразвуков механизъм. Мрежещите инхалатори Омрон се използват и при лечението на деца. Те имат свойството бързо да доставят лекарството в дихателните пътища, като по този начин улесняват болезненото състояние на детето. <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-microair-u-100" target="_blank" rel="noopener" title="инхалатор Omron MicroAir U-100| Healthmed.bg"> инхалатор Omron MicroAir U-100</a> е модел, особено подходящ за хора, които се нуждаят от лечение няколко пъти на ден. Пулверизаторът е много тих и не е голям и затова е удобен за носене.</p> <h2 id="ultrazvukovi-inhalatori-omron">Ултразвукови инхалатори Омрон.</h2> <figure style="float: right;"><img title="Инхалатори Омрон | Healthmed" alt="Инхалатори Омрон" src="https://cdncloudcart.com/26373/files/image/inhalator-omron-20.jpg" class="alignright" /> <figcaption style="text-align: center;">Инхалатори Омрон - научете сега</figcaption> </figure> <p>Ултразвуковите инхалатори Омрон имат редица предимства. Някои от моделите са подходящи за провеждането на продължително лечение в болнични заведения, под лекарско наблюдение. Освен това тези уреди се отличават със своите компактни размери, ниско тегло и тих режим на работа. Принципът на работа на инхалатори Омрон, е че при тях енергията на ултразвуковите вибрации се предава към водата, поставена в камерата, чрез вибратор, който се намира в дъното на камерата, след което се прехвърля към лекарствения разтвор в резервоара отгоре. Лекарството, под действието на ултразвуковите вибрации, се превръща в фин аерозол. Използването на ултразвукови инхалатори Омрон улеснява лечението на горните, средните и долните дихателни пътища. Недостатък ултразвукави инхалатори Омрон е, че ултразвуковите вълни влияят на някои от медикаментите, като по този начин се намалява ефективността на лечението. Сред най-удобните за употреба инхалатори Омрон са следните модели: &ndash; <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-a3-plus-complete-ne-c300-e" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатор Omron A3 Plus Complete NE-C300-E | Healthmed.bg"> Инхалатор Omron A3 Plus Complete NE-C300-E</a> е модел, чието предимство е работата на аерозола, който навлиза бързо в белите дробове и бронхите и премахва всички видове заболявания &ndash; <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-c102-total" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатор Omron C102 Total | Healthmed.bg"> Инхалатор Omron C102 Total </a> елиминират бактериите и вирусите, като така намаляват риска от инфекции и подобряват дишането &ndash; <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-duo-baby-ne-c301-ne" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатор Omron Duo Baby NE-C301-NE | Healthmed.bg"> Инхалатор Omron Duo Baby NE-C301-NE</a> се използват при бебета, като са подходящи при заболявания на горните и долните дихателни пътища, като ларингит, хроничен ринит, асма и бронхит &ndash; <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-compair-basic-ne-c803" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатор Omron CompAir Basic NE-C803 | Healthmed.bg"> Инхалатор Omron CompAir Basic NE-C803 </a> са удобни и лесни за употреба и лесни за пренасяне. Системата за пулверизиране CompAir е ефективна за тези, които страдат от астма и други заболявания на дихателната система &ndash; <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-nami-cat-ne-c303k-kde" target="_blank" rel="noopener" title="инхалатор Omron Nami Cat NE-C303K-KDE | Healthmed.bg">инхалатор Omron Nami Cat NE-C303K-KDE </a> са детски инхалатори, които подобряват състоянието на малките пациенти при затруднено дишане и силна кашлица &ndash; <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-ultraair-pro-ne-u780" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатор Omron UltraAir Pro NE-U780 | Healthmed.bg">Инхалатор Omron UltraAir Pro NE-U780</a> са едни от най-добрите ултразвукови апарати и подходящи за дълготрайно ползване. Контролираното подаване на аерозол при тях достига до 4мл/мин.</p> <h2 id="inhalatori-omron-za-deca">Инхалатори Омрон за деца.</h2> <figure style="float: right;"><img title="Инхалатори Омрон | Healthmed" alt="Инхалатори Омрон" src="https://cdncloudcart.com/26373/files/image/inhalator-omron-22.jpg" class="alignright" /> <figcaption style="text-align: center;">Инхалатори Омрон - научете сега</figcaption> </figure> <p>От заболявания на дихателната система в последно време страдат и все повече деца. Компанията Омрон има предимство в това, че произвежда и детски устройства за инхалация. Най-популярният и най-използваният от тях е моделът <a href="https://healthmed.bg/product/inhalator-omron-neb-ne-c801kd" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатор Omron NEB-NE-C801KD| Healthmed.bg"> Инхалатор Omron NEB-NE-C801KD</a> , който е много лесен за работа. Това устройство се справя с всички респираторни инфекции, астма и бронхит, като помага да се доставят всички необходими активни вещества през дихателната система. В комплекта са включени 3 маски с различни размери, маркуч за въздух, въздушни филтри, удобна чанта за носене на уреда и дори детска играчка. Повечето родители разбират, че детето се нуждае от помощ от възрастен по време на заболяване.</p> <h2 id="kak-se-izpolzvat-i-kakvi-sa-polzite-ot-inhalatori-omron">Как се използват и какви са ползите от инхалатори Омрон?</h2> <figure style="float: right;"><img title="Инхалатори Омрон | Healthmed" alt="Инхалатори Омрон" src="https://cdncloudcart.com/26373/files/image/inhalator-omron-17.jpg" class="alignright" /> <figcaption style="text-align: center;">Инхалатори Омрон - научете сега</figcaption> </figure> <p>Инхалатори Омрон се отличават с това, че са високо ефективни, при отлагането на лекарството в средния и долния дихателен тракт на пациентите. Основното предимство на мрежовите инхалатори Омрон са компактните им размери и тихата работа. За да извлечете максималната ефективност при лечение с инхалатори Омрон, трябва да знаете кои лекарства да използвате. Това могат да бъдат физиологични разтвори, ласолван, нафтизин, антибиотици и други медицински вещества, включително и минерална вода. Всички те се използват, в зависимост от състоянието на пациента, предписанията на лекаря и целите, които трябва да се постигнат при лечението. Може да разгледате всички наши модели <a href="https://healthmed.bg/category/inhalatori-omron" target="_blank" rel="noopener" title="Инхалатори Омрон | Healthmed.bg">Инхалатори Омрон</a></p> <p><a href="#inhalatori-omron-zashto-sa-neobhodimi" title="Инхалатори Омрон &ndash; защо са необходими? | Healthmed"><strong>Инхалатори Омрон &ndash; защо са необходими?</strong></a></p> <p><a href="#kakvo-predstavlyavat-inhalatorite-omron" title="Какво представляват инхалаторите Омрон? | Healthmed"><strong>Какво представляват инхалаторите Омрон?</strong></a></p> <p><a href="#vidove-i-modeli-na-inhalatori-omron" title="Видове и модели на инхалатори Омрон| Healthmed"><strong>Видове и модели на инхалатори Омрон</strong></a></p> <p><a href="#kompresorni-inhalatori-omron" title="Компресорни инхалатори Омрон | Healthmed"><strong>Компресорни инхалатори Омрон</strong></a></p> <p><a href="#mrejeshti-inhalatori-omron" title="Мрежещи инхалатори Омрон | Healthmed"><strong>Мрежещи инхалатори Омрон</strong></a></p> <p><a href="#ultrazvukovi-inhalatori-omron" title="Ултразвукови инхалатори Омрон | Healthmed"><strong>Ултразвукови инхалатори Омрон</strong></a></p> <p><a href="#inhalatori-omron-za-deca" title="Инхалатори Омрон за деца | Healthmed"><strong>Инхалатори Омрон за деца</strong></a></p> <p><a href="#kak-se-izpolzvat-i-kakvi-sa-polzite-ot-inhalatori-omron" title="Как се използват и какви са ползите от инхалатори Омрон? | Healthmed"><strong>Как се използват и какви са ползите от инхалатори Омрон?</strong></a></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки