Меню

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА СТЕТОСКОПИ


Гравирането ще обозначи, че този стетоскоп е ваш и така той ще бъде защитен при евентуална загуба или кражба.
Освен това гравирането на стетоскопа ще му придаде повече изтънченост и уникалност.

sample22

Гравиране на главата

Персонализирайте с уникално послание и символи


Изберете стетоскоп
sample22

Гравиране на слушалките

Персонализирайте с уникално послание и символи


Изберете стетоскоп

Гравирането на стетоскопи е и една чудесна идея, когато искате да направите специален подарък. Гравюрата е един оригинален начин това да бъде отбелязано върху уреда.ДИПЛОМИРАНЕРОЖДЕН ДЕНСПЕЦИАЛЕН ПОВОД

Какво представлява лазерното гравиране


Гравирането е технология, чрез която се пренасят текст и изображения върху различни видове материали – дърво, стъкло, метал и други. Това става чрез взаимодействие на лазера и материала, при което се получава изгаряне на различна дълбочина. Лазерното гравиране е един от най-ефективните начини за гравиране днес, защото позволява изобразяване, дори и на най-фините детайли на дадено изображение. Любимите моменти са много ценни в живота ни и трябва да бъдат запечатани, така че да ги виждаме всеки ден.

Гравирането на стетоскопи се прави върху акустичната глава и е почти невъзможно да бъде премахнато. Направеното лазерно гравиране гарантира, че надписът върху стетоскопа няма да се изтрие, дори след дълги години използване на уреда. Важно уточнение е, че наличието на гравиране не влияе по никакъв начин на гаранционния срок на стетоскопа.

Как да закупите стетоскоп с гравиране


И така, какво трябва да направите, ако искате да закупите стетоскоп, който да бъде гравиран?
1. Първото, което трябва да направите е да посетите сайта и да разгледате продуктовата страница и предложените модели стетоскопи.
2. След като направите своя избор, следва да изберете опцията „Персонализиране с гравиране“.
3. След това трябва да въведете вашия персонализиран текст, да изберете шрифт за изписването му.
4. След като прегледате текста си, следва да изберете „Добавяне в количката“.
5. Завършете поръчката си, когато приключите с пазаруването.

Защо хората гравират стетоскопите си


Хората обикновено гравират своите стетоскопи, за да ги предпазят от кражба или загуба. Лазерното гравиране оставя трайна следа върху стетоскопа, което е полезно за идентифицирането му, например в болничните заведения или на работното място. Освен това гравирането е и забавен начин за изразяване на личността или оригинален подарък за здравен работник.

Какво най-често гравират хората върху своите стетоскопи


При гравирането на стетоскоп, най-често върху тях се изписват името или инициалите на този, който го притежава. Освен тях върху стетоскопа много често хората гравират своя псевдоним или телефонен номер или друга информация за контакт. Когато стетоскопът е предназначен за подарък, най-често върху него се гравира например рождената дата или датата на дипломирането на неговия бъдещ притежател. Към тях може да
бъде добавено някакво послание или пожелание, вдъхновяващ цитат или любим девиз.

В допълнение към обикновения текст, върху стетоскопа може да бъдат гравирани и голямо разнообразие от форми и символи, като звезди, сърца, цветя, усмихнати лица или други специални знаци. Това позволява персонализирането на уреда с безкрайни комбинации, като така се постига по-голяма уникалност и индивидуалност.

Гравиране:

напишете текст и символи до 20 знака (включително разстоянията)

Шрифтове:

Символи:

♥︎⚕✿︎☺︎☮︎☠︎♫︎★︎♈︎♉︎♊︎♋︎♌︎♍︎♎︎♏︎♐︎♑︎♒︎♓︎✡︎☆︎♠︎♣︎♦︎©︎®︎™︎☤︎☥︎☬︎☯︎♀︎♂︎♪︎✈︎✌︎✖︎☢︎☸︎♨︎❖︎☼︎☁︎ ☭︎✔︎✯︎☪︎✽︎✪︎๑︎†︎❀︎☾︎❥︎❦︎❧︎✘︎☄︎☃︎ ℃∞⌘☂☆♕♖♘♡♬✞♣⚜⚛⚚⚖♆⚓⚔

Въпроси FAQ

 • Как да закупя стетоскоп с гравиране?

 • Гравираните стетоскопи предлагат ли се с гаранция?

 • Колко знака мога да гравирам на стетоскоп?

 • Мога ли да гравирам стетоскоп, който не е за купен от Healthmed.bg?

  Нашата услуга за гравиране със стетоскоп се отнася само за нови поръчки, закупени от healthmed.bg. Не можем да гравираме стетоскопи, които не са закупени от нас.

 • Какво представлява гравиране на стетоскоп?

  Гравирането ще обозначи, че този стетоскоп е ваш и така той ще бъде защитен при евентуална загуба или кражба. Освен това гравирането на стетоскопа ще му придаде повече изтънченост и уникалност.
  Гравирането на стетоскопи е и една чудесна идея, когато искате да направите специален подарък.
  Поводът може да е дипломиране или друго важно събитие. Гравюрата е един оригинален начин това да бъде отбелязано върху уреда.

 • Какво най-често гравират хората върху своите стетоскопи?

  При гравирането на стетоскоп, най-често върху тях се изписват името или инициалите на този, който го притежава. Освен тях върху стетоскопа много често хората гравират своя псевдоним или телефонен номер или друга информация за контакт.
  Когато стетоскопът е предназначен за подарък, най-често върху него се гравира например рождената дата или датата на дипломирането на неговия бъдещ притежател. Към тях може да бъде добавено някакво послание или пожелание, вдъхновяващ цитат или любим девиз.

  В допълнение към обикновения текст, върху стетоскопа може да бъдат гравирани и голямо разнообразие от форми и символи, като звезди, сърца, цветя, усмихнати лица или други специални знаци. Това позволява персонализирането на уреда с безкрайни комбинации, като така се постига по-голяма уникалност и индивидуалност.

 • Как може да се заплати стетоскоп с гравиране? Плащане на продукти с гравиране и/или персонализирани продукти.

  За продуктите с опция индивидуално гравиране и/или персонализирани продукти се изисква предварително заплащане на цялата сума (цената на продукта и цената на услугата). Поръчки с персонализация ,които не са заплатени не се извършват докато не се получи плащане. Опциите за плащане са : Банкова карта – дебитна или кредитна карта или Банков превод.

 • Каква е политиката за връщане на гравирани стетоскопи?

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки