Меню

Плащане и доставка

Наложен платеж

Вие плащате дължимата сума на куриера при получаване на продукта. Доставка се извършва след като получим попълнената Форма за поръчка и след направено запитване от нас по телефона за потвърждение на направената от Вас поръчка.


Банков превод

При заплащане по банков път, Купувачът превежда сума равна на стойността на закупените продукти съгласно направената поръчка в банковата сметка на „ХелтМед“ ЕООД, посочена в генерираната бланка на поръчката. След като съответната сума бъде потвърдена като получена в банковата ни сметка и след направено запитване от нас по телефона за потвърждение на направената от Вас поръчка, ние изпълняваме доставката на поръчаните продукти.

Плащане на продукти с гравиране и/или персонализирани продукти.

За продуктите с опция индивидуално гравиране и/или персонализирани продукти се изисква предварително заплащане на цялата сума (цената на продукта и цената на услугата). Поръчки с персонализация ,които не са заплатени не се извършват докато не се получи плащане.Опциите за плащане са : Банкова карта – дебитна или кредитна карта или Банков превод.

Банкова сметка на „ХелтМед ЕООД:

Банка: Първа инвестиционна банка
BIC/SWIFT код: FINVBGSF
IBAN: BG62FINV91501017567713


Основание: Наименование на продукта или Номер на онлайн поръчката!

Банкова карта – дебитна или кредитна карта

Клиентите могат да заплатят за избраните от тях стоки посредством кредитна / дебитна карта.

В  случай на картово плащане или плащания по банков път, ХелтМед ЕООД не носи каквато и да е отговорност за каквито и да е разходи във връзка с такси, комисионни или други допълнителни плащания, направени от Потребителя или неговата банка по повод на самата транзакция, както и в случаите на обмен на валута, прилагани от банката, издала картата на клиента в случаите, в които валутата е различна от BGN. 

В брой на място от магазина

Плащането се извършва на място във физическия магазин на ХелтМед ЕООД като съответно се издава документ за извършено плащане.

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, бул. Ген. Едуард И. Тотлебен №35

Магазинът се намира в локалното на булеварда преди УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”

 Работно време:
 Понеделник ÷ Петък: 09:00 до 17:00 ч

Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

Телефон за връзка :+359 2 954-45-95 ; 088 2543289


СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчки, направени през почивните дни, се обработват през първия работен ден, след постъпване на заявката.
Срокът на доставка е 1 до 3 работни дни след потвърждаване на заявката. Срокът за доставка може да бъде увеличен в зависимост от населеното място и складовата наличност на продукта.


ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Цената на пратката зависи от размера на пратката и от използвания куриер.
Стоките се доставят с куриер на "ЕКОНТ" или избрана от клиента куриерска фирма.

Всички пратки се изпращат с опция преглед. Ако забележите нарушена опаковка или цялост на продукта, причинени при транспорта, трябва своевременно да предявите рекламация към куриера. Ако сте приели пратката, е невъзможно предявяване на рекламация за транспортни дефекти.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки