Меню

Санитарен магазин София

Защо е добра идея да пазарувате от санитарен магазин (София)?

Когато става въпрос за закупуване на помощни средства и други продукти, които са необходими за хора с различни увреждания, най-добрият вариант е да пазарувате от специализиран санитарен магазин. София със сигурност ще ви предложи множество обекти от този тип. Важно е да сте наясно с преимуществата, които би могъл да ви предостави един реномиран санитарен магазин (София). Това са преимущества, свързани с коректността и предоставянето на качествени и ефективни продукти, с намирането на всичко необходимо на едно място, както и със специализираното познание и възможността за предоставяне на професионална консултация при нужда. Ето малко повече информация за споменатите ползи от пазаруването от санитарен магазин (София):

  1. Коректност във взаимоотношенията - търсейки специализиран санитарен магазин, София ще ви предложи редица такива с лиценз за своята дейност от Министерството на труда и социалната политика. Това означава, че фирмата, която управлява съответния санитарен магазин (София), е доказала, че може да бъде надежден партньор на хората с увреждания и да им предоставя необходимите в ежедневието помощни средства и други продукти. Залагайки на санитарен магазин - София, вие значително намалявате риска от попадане на некоректен търговец, чиито продукти не биха отговорили на нуждите и изискванията на хората с увреждания.
  2. Намиране на всичко необходимо – в надеждния санитарен магазин (София) обикновено е събрана богата и разнообразна гама от помощни средства и продукти за хора с увреждания. Което означава, че вероятно ще успеете да намерите всичко необходимо за вас или за вашия близък човек в съответния санитарен магазин (София). Това ще ви спести значително количество време и усилия, свързани с обикаляне на различни търговски обекти и търсене на продуктите, които ви трябват.
Санитарен магазин София 2
Санитарен магазин София - научете сега
 1. Възможност за предоставяне на професионална консултация – екипът на фирмата, управляваща санитарен магазин (София), е концентриран само и единствено върху търговията с медицински изделия и помощни средства. Последното позволява на членовете на този екип да са отлично подготвени и да познават тенденциите и иновациите в бранша. В този смисъл те без никакъв проблем биха могли да предоставят адекватна професионална консултация на човек с увреждания и да го насочат към продукта, предлаган във въпросния санитарен магазин (София), който би бил най-подходящ от гледна точка на неговото състояние.
 2. Програми за получаване на безплатни помощни средства от държавата – от един специализиран санитарен магазин, София или пък в останалите градове на страната, който притежава необходимия лиценз от Министерството на труда и социалната политика, винаги могат да се получат полагащи се безплатни помощни средства от държавата. Разбира се, преди да получите тези помощни средства от санитарен магазин (София), трябва да преминете през предвидените в законодателството процедури. Включително издаване на медицински протокол от специализирана лекарска консултативна комисия (ЛКК) по профила на заболяването или експертно решение на ТЕЛК/НЕЛК, както и подаване на Заявление – Декларация за отпускането на целевата помощ в местната Дирекция Социално подпомагане.

Как да изберете подходящия санитарен магазин (София)?  

Продължаваме с факторите, които е добре да вземете предвид при избора на специализиран санитарен магазин (София ви дава много опции в бранша). Въпросните фактори са свързани с наличната гама от медицински изделия и помощни средства, която се предлага в съответния санитарен магазин (София), както и с тяхното качество и цени. Вижте как да изберете подходящия санитарен магазин (София):

  • достатъчно широка гама от предлагани изделия - хубаво е да се насочите към санитарен магазин (София), който предлага достатъчно широка гама от изделия за хора с увреждания. В това число медицински изделия, както и помощни средства за инвалиди (патерици, бастуни, проходилки). Уверете се, че съответният санитарен магазин (София) е способен да ви предостави всичко необходимо и ще можете да разчитате на него и в бъдеще.
Санитарен магазин София 3
Санитарен магазин София - свържете се с нас
 • доказателства за качеството на въпросните изделия - трябва също така да са налице доказателства за качеството на предлаганите от въпросния санитарен магазин (София) изделия. Например съответните изделия да принадлежат към каталозите на реномирани и доказали се брандове. Както и да вървят със сертификати за качество и удостоверения за съответствие с Европейските директиви в тази област.
 • цени, които са разумни и достъпни – и не на последно място, търсете санитарен магазин (София), чиито цени са достатъчно разумни и достъпни за вас като потребители. Цени, които отговарят на финансовите ви възможности и ви позволяват да си закупите всички медицински изделия и помощни средства от съответния санитарен магазин. София е голям пазар и съответно има много вариации по отношение на цените.

 

Санитарен магазин – София: причини да се доверите на Healthmed 

Healthmed е специализиран санитарен магазин (София и онлайн), чиято цел е да помогне на хората с увреждания, предоставяйки им необходимите медицински изделия и помощни средства за ежедневието. Освен с физически санитарен магазин (София), ние разполагаме и с максимално удобна за клиентите ни онлайн платформа. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на Healthmed при търсене на санитарен магазин - София:

Санитарен магазин София 4
Санитарен магазин София- Healtmed

Гарантирано качество – Healthmed е санитарен магазин (София), който ви предлага само и единствено медицински изделия и помощни средства с гарантирано качество. Всички изделия в нашия санитарен магазин (София и онлайн) са с международен сертификат за качество ISO 9001:2000 и съответстват на определените в Европейските директиви – CE критерии.

Конкурентни цени – цените в нашия санитарен магазин (София и онлайн) са максимално конкурентни. Те позволяват на широк кръг от потребители да се сдобият с необходимите им медицински изделия и помощни средства, посещавайки нашия санитарен магазин (София) или пазарувайки онлайн.    

Богата и разнообразна гама – Healthmed е санитарен магазин (София), предлагащ ви изключително богата и разнообразна гама от медицински изделия и помощни средства. Сред гамата от медицински изделия и помощни средства в нашия санитарен магазин (София и онлайн) със сигурност ще намерите тези, необходими на вас или вашите близки хора.

Консултации и следпродажбено обслужване – ако имате нужда от професионална консултация относно избора на дадени медицински изделия или помощни средства, не се колебайте да посетите нашия санитарен магазин (София) или да се свържете с екипа ни. Независимо дали пазарувате от нашия санитарен магазин (София) или от онлайн платформата ни, ще имате право и на следпродажбено гаранционно обслужване.

 

Healthmed – най-добрия санитарен магазин (София и онлайн) за хората с увреждания!

Защо е добра идея да пазарувате от санитарен магазин (София)?

Как да изберете подходящия санитарен магазин (София)?

Санитарен магазин – София: причини да се доверите на Healthmed

Санитарен магазин София 1
Санитарен магазин София 1 - Разгледайте при нас!
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки