Меню

Въпроси FAQ

 • Как да закупя стетоскоп с гравиране?

  1.Първото, което трябва да направите е да посетите сайта и да разгледате продуктовата страница и предложените модели стетоскопи.
  2. След като направите своя избор, следва да изберете опцията „Персонализиране с гравиране“.
  3. След това трябва да въведете вашия персонализиран текст, да изберете стандартен или скриптов шрифт за изписването му, както и в кой от предложените цветове това да бъде направено.
  4. След като прегледате текста си, следва да изберете „Добавяне в количката“.
  5. Завършете поръчката си, когато приключите с пазаруването.

 • Гравираните стетоскопи предлагат ли се с гаранция?

  Процесът на гравиране не засяга гаранцията на вашия стетоскоп.

 • Колко знака мога да гравирам на стетоскоп?

  До 20 знака включително разстоянията.

 • Мога ли да гравирам стетоскоп, който не е за купен от Healthmed.bg?

  Нашата услуга за гравиране със стетоскоп се отнася само за нови поръчки, закупени от healthmed.bg. Не можем да гравираме стетоскопи, които не са закупени от нас.

 • Какво представлява гравиране на стетоскоп?

  Гравирането ще обозначи, че този стетоскоп е ваш и така той ще бъде защитен при евентуална загуба или кражба. Освен това гравирането на стетоскопа ще му придаде повече изтънченост и уникалност.
  Гравирането на стетоскопи е и една чудесна идея, когато искате да направите специален подарък.
  Поводът може да е дипломиране или друго важно събитие. Гравюрата е един оригинален начин това да бъде отбелязано върху уреда.

 • Какво най-често гравират хората върху своите стетоскопи?

  При гравирането на стетоскоп, най-често върху тях се изписват името или инициалите на този, който го притежава. Освен тях върху стетоскопа много често хората гравират своя псевдоним или телефонен номер или друга информация за контакт.
  Когато стетоскопът е предназначен за подарък, най-често върху него се гравира например рождената дата или датата на дипломирането на неговия бъдещ притежател. Към тях може да бъде добавено някакво послание или пожелание, вдъхновяващ цитат или любим девиз.

  В допълнение към обикновения текст, върху стетоскопа може да бъдат гравирани и голямо разнообразие от форми и символи, като звезди, сърца, цветя, усмихнати лица или други специални знаци. Това позволява персонализирането на уреда с безкрайни комбинации, като така се постига по-голяма уникалност и индивидуалност.

 • Как може да се заплати стетоскоп с гравиране? Плащане на продукти с гравиране и/или персонализирани продукти.

  За продуктите с опция индивидуално гравиране и/или персонализирани продукти се изисква предварително заплащане на цялата сума (цената на продукта и цената на услугата). Поръчки с персонализация ,които не са заплатени не се извършват докато не се получи плащане. Опциите за плащане са : Банкова карта – дебитна или кредитна карта или Банков превод.

 • Каква е политиката за връщане на гравирани стетоскопи?

  Всички гравирани и персонализирани артикули са крайна продажба; след като поръчката е направена, ние ще се свържем с вас за да я потвърдите.

  Не се приема редакция, рекламации и връщане на продукта.За повече информация прочетете Общите ни условия.Ние не носим отговорност за печатни грешки на клиента, моля, текста за гравиране и за правописни грешки.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки