Меню

3М Littmann

3М Littmann Изображение

Всеки стетоскоп Литман от гамата на 3М  предоставя водещи в професията иновации, инженеринг, модерни материали, прецизно производство – и високо ниво на постоянно качество, което другите марки просто не могат да дублират. Нашите вътрешни тестове разкриват, че някои марки стетоскопи варират значително, от единица до единица, по фактори като ниво на звука, тегло и качество на производството. Стетоскопите Литман са изградени в съответствие със строг процес и контрол на качеството за дълга последователност. Това означава, че всеки стетоскоп на марката Литман, който изберете, ще осигури постоянно високо ниво на производителност.Иновативните технологични функции предлагат подобрена звукова акустика, която ви позволява да улавяте дори най-фините звуци.

Категории

Производители

Цвят

Вид

Ценови диапазон

3М Littmann

Всеки стетоскоп Литман от гамата на 3М  предоставя водещи в професията иновации, инженеринг, модерни материали, прецизно производство – и високо ниво на постоянно качество, което другите марки просто не могат да дублират. Нашите вътрешни тестове разкриват, че някои марки стетоскопи варират значително, от единица до единица, по фактори като ниво на звука, тегло и качество на производството. Стетоскопите Литман са изградени в съответствие със строг процес и контрол на качеството за дълга последователност. Това означава, че всеки стетоскоп на марката Литман, който изберете, ще осигури постоянно високо ниво на производителност. Иновативните технологични функции предлагат подобрена звукова акустика, която ви позволява да улавяте дори най-фините звуци.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки