Меню

Norditalia

Norditalia Изображение

Norditalia е специализирана в производството и дистрибуцията на електромедицинско оборудване от 1967г. Благодарение на високото качество на своите продукти Norditalia присъства в много страни по целия свят, укрепвайки дългосрочни партньорства с най-значимите местни дистрибутори.

Продукти Norditalia  са :Аерозолни терапевтични апарати с бутален компресор; Електронни ултразвукови апарати за аерозолна терапия; Аксесоари за аерозолна терапия, като например камери за пулверизиране, епруветки, маски, накрайници за нос и мундщуци; Стайни овлажнители; Топлинни подложки; Цифрови апарати за кръвно налягане; Цифрови термометри; Парни инхалатори; Гребени за въшки;

50 години опит в проектирането и производството на електромедицински изделия ни позволяват да развиваме нашите продукти от идеята до крайния продукт по най-добрия начин. Един от най-важните аспекти на   компанията е прякото управление на производството, което е организирано в три клона: формоване на пластмасови материали;; Сглобяване на компресори; Крайно сглобяване. 100% контрол на производствените процеси чрез нашата система за наблюдение ни позволява да гарантираме високо и постоянно качество във времето на всички наши клиенти.

Технически иновации

През годините Norditalia разработи изключителни технологии, използвани в производството на нейните продукти, позволяващи производството на компактни устройства с висока производителност, високи нива на надеждност и достъпни цени.

Едно от основните ни печеливши умения е добре установено ноу-хау в разработването на персонализирани OEM продукти. Техническият екип на Norditalia е в състояние да разработва нови продукти във всичките му фази, за да задоволи изискванията на клиентите. Сертифицирането на нашата система за качество по стандартите ISO 9001 и ISO 13485, производството в съответствие с техническите стандарти и знака CE представляват допълнителна гаранция за качество на нашите продукти и ни позволяват да удовлетворим стандартните изисквания на страните, в които изнасяме продуктите си.

 

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Norditalia

Norditalia е специализирана в производството и дистрибуцията на електромедицинско оборудване от 1967г. Благодарение на високото качество на своите продукти Norditalia присъства в много страни по целия свят, укрепвайки дългосрочни партньорства с най-значимите местни дистрибутори. Продукти Norditalia  са :Аерозолни терапевтични апарати с бутален компресор; Електронни ултразвукови апарати за аерозолна терапия; Аксесоари за аерозолна терапия, като например камери за пулверизиране, епруветки, маски, накрайници за нос и мундщуци; Стайни овлажнители; Топлинни подложки; Цифрови апарати за кръвно налягане; Цифрови термометри; Парни инхалатори; Гребени за въшки; 50 години опит в проектирането и производството на електромедицински изделия ни позволяват да развиваме нашите продукти от идеята до крайния продукт по най-добрия начин. Един от най-важните аспекти на   компанията е прякото управление на производството, което е организирано в три клона: формоване на пластмасови материали;; Сглобяване на компресори; Крайно сглобяване. 100% контрол на производствените процеси чрез нашата система за наблюдение ни позволява да гарантираме високо и постоянно качество във времето на всички наши клиенти. Технически иновации През годините Norditalia разработи изключителни технологии, използвани в производството на нейните продукти, позволяващи производството на компактни устройства с висока производителност, високи нива на надеждност и достъпни цени. Едно от основните ни печеливши умения е добре установено ноу-хау в разработването на персонализирани OEM продукти. Техническият екип на Norditalia е в състояние да разработва нови продукти във всичките му фази, за да задоволи изискванията на клиентите. Сертифицирането на нашата система за качество по стандартите ISO 9001 и ISO 13485, производството в съответствие с техническите стандарти и знака CE представляват допълнителна гаранция за качество на нашите продукти и ни позволяват да удовлетворим стандартните изисквания на страните, в които изнасяме продуктите си.  
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки