Меню

Omron

Omron Изображение

Ангажиран да помага на хората да живеят по-свободен и пълноценен живот с нулев компромис, OMRON Healthcare е световен лидер в областта на клинично доказано, иновативно медицинско оборудване за наблюдение и терапия на здравето.

OMRON Healthcare е световна марка №1 и в двата цифрови апарати за кръвно налягане, с над 200 милиона продадени апарати за кръвно налягане, както и инхалатори за респираторно лечение. Другите основни продуктови категории на компанията са нискочестотно оборудване за терапия на болка, електронни термометри и монитори за телесна композиция. В продължение на много десетилетия устройствата на OMRON помагат на хората да предотвратяват, лекуват и управляват своите медицински състояния както у дома, така и в клиничната практика в над 110 страни по света.

Категории

Производители

Цвят

Вид

Ценови диапазон

Omron

Ангажиран да помага на хората да живеят по-свободен и пълноценен живот с нулев компромис, OMRON Healthcare е световен лидер в областта на клинично доказано, иновативно медицинско оборудване за наблюдение и терапия на здравето. OMRON Healthcare е световна марка №1 и в двата цифрови апарати за кръвно налягане, с над 200 милиона продадени апарати за кръвно налягане, както и инхалатори за респираторно лечение. Другите основни продуктови категории на компанията са нискочестотно оборудване за терапия на болка, електронни термометри и монитори за телесна композиция. В продължение на много десетилетия устройствата на OMRON помагат на хората да предотвратяват, лекуват и управляват своите медицински състояния както у дома, така и в клиничната практика в над 110 страни по света.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки